Eesti keeles English Suomeksi Vene keeles

Avenue kevätmallisto

La Defense Paris

Kevätmalliston ensimmäinen osio ammentaa vaikutteita Pariisin La Defense-kaupunginosan modernista arkkitehtuurista. Värimaailma on voimakkaan musta-valkoinen ripauksella raikasta keltaista.Trendikkäillä graafisilla printeillä ja puuvillapohjaisilla materiaaleilla on rakentuu moderni asu päivittäiseen työkäyttöön. Kapeat housut, lyhyet jakut, kapeat hameet ja kevyet neuletopit on helppo yhdistellä keskenään. Tyylikkään naisellisissa mekoissa nähdään printin ja yksivärisen kankaan yhdistelmiä, epäsymmetrisiä leikkauksia ja rentoja paitamekkoja.

Seilori-look

Kevätmalliston toisessa osiossa nähdään raikkaan ylellinen seilori-look ja valkoista, tummansinistä ja pinkkiä yhdistelevä värimaailma.

Materiaalit ovat uusia ja innovatiivisia; raidan ja printin yhdistelmää, struktuuripintaisia trikoita, sileää puuvillasilkkiä ja punottua nahkajäljitelmää. Mallistosta löytyy niin klassista bleiseriä, modernia jakkua, raikkaita mekkoja, kapeaa valkoista farkkua kuin leveää tummansinistä housuakin. Mallisto on kuin raikas tuulahdus Ranskan rannikolta toivottaen kevään tervetulleeksi!

Juhlamallisto: safari-look

Juhlamalliston inspiraation lähteinä ovat toimineet villi Afrikka ja siirtomaa-ajan safari-look. Pehmeä väripaletti koostuu raikkaasta valkoisesta. Upeista hiekan sävyistä ja kauniista pinkistä.

Materiaalit ovat keveitä ja ylellisiä: valkoista pellavaa, puuvillasilkkiä, vintage-look pitsiä, eläinkuosia ja paljetein koristeltua silkkineuletta. Mallistossa on monenlaisia mekkoja: puhvihihainen minimekko eläinkuosissa, täyspitkä leveähelmainen mekko ja hienostuneita cocktail-mekkoja kevyissä materiaaleissa. Paljettikoristeltu pieni neuletakki sopii kaikkien mekkojen pariksi.
Leveälahkeisilla pellavahousuilla saadaan rento kesälook – niiden yläosaksi sopii niin rento pellavableiseri kuin raidallinen pikkujakkukin.